eQuick

Behaal de beste prestaties met uw paard door eQuick!

Heeft u paard weleens verwondingen opgelopen tijdens wedstrijden of het transport? Dan is de beenbescherming van eQuick zeker iets voor u!

eQuick is een merk dat voorziet in de beste verzorging van uw paard. De producten van eQuick zijn gemaakt van de hoogst kwalitatieve materialen. eQuick zorgt ervoor dat uw paard zo goed mogelijk behandelt en verzorgd wordt. Uit onderzoek blijkt dat paarden die de producten van eQuick gebruiken beter presteren, dan paarden die producten van andere aanbieders gebruiken. It’s all about passion, is de slogan van het merk. Het laat zien dat het bedrijf zich inzet voor de passie die ruiters hebben voor de paardensport. Bij de passie hoort natuurlijk ook een paard dat niks te kort komt.

Dresuur, Springen of Eventing?

Er zijn veel verschilende manieren om paardensport te beoefenen. eQuick maakt hun producten speciaal voor de volgende drie disciplines:

De producten kunnen natuurlijk ook voor andere disciplines gebruikt worden, maar dit is over het algemeen niet aan te raden. Er zit gaat veel tijd uit naar het onderzoek om de producten zo ver mogelijk te optimaliseren voor de verschillende disciplines. Heb je vragen over producten die u wilt gebruiken voor andere disciplines? Stel dan gerust uw vraag! 

 

eQuick Peesbeschermers

Een peesbeschermer verschilt niet veel van een transportbeschermer. Het verschil zit hem in dat een peesbeschermer alleen de achterkant van het been beschermt. Dit voorkomt dat het paard met zijn achter hoeven de pezen beschadigt van de voorste benen. Ook kunnen peesbeschermers in tegenstelling tot transportbeschermers gebruikt worden tijdens een oefening met het paard. Zorg ervoor dat de peesbeschermer passend is voor het paard. Heeft u een peesbeschermer die te strak zit dan kan het zo zijn dat de bloedsomloop afgekneld word. De peesbeschermers kunnen zowel in de weide als tijdens een oefening gebruikt worden. Ook zijn ze van een hoogwaardig materiaal gemaakt waardoor uw paard geen nadelen ondervindt van de peesbeschermers.

eQuick Transportbeschermers

 

De transportbeschermers van eQuick zorgen ervoor, zoals de naam al doet vermoeden, dat de benen van het paard goed beschermt worden tijdens het transport. Sommige paarden kunnen zich ernstig verwonden wanneer ze op de trailer vervoerd worden. Voorkom nare en ernstige verwondingen door transportbeschermers te gebruiken. Ook kunnen de transportbeschermers gebruikt worden als stalbeschermers. Hierdoor zal het niet voor komen dat het paard zichzelf bij het stallen verwondt. Hierbij is het belangrijk dat u altijd in gedachte houdt, dat voorkomen beter is dan genezen. Als een paard gewond raakt zal het een hele tijd duren voordat het paard weer aan de slag kan.

Maten van eQuick

Vaak is het lastig om te kiezen welke maat het best passend voor uw paard is. Daarom geven wij de volgende indicatie over welke maat u het best kunt bestellen:

  • Small: ≤1,55 meter
  • Medium: >1,55 meter – ≤1,70 meter
  • Large: ≥1,70 meter

Dit is slechts een indicatie om het u te vergemakkelijken om de juiste maat te kiezen. Paarden verschillen natuurlijk enorm veel, het ligt daarom ook veel aan de bouw van het paard of deze indicatie ook voor uw paard klopt.

Heeft u nog vragen of wilt u advies welke producten u moet gebruiken? Neem dan contact op met Kaval om een zo goed mogelijk en passend advies te ontvangen.


Producten van eQuick: