Global Medics

Global Medics – de specialist op het gebied van supplementen!

Kaval is de officiële verdeler van  Global Medics in Nederland. Het is de specialist op het gebied van voedingssupplementen voor paarden. Alle producten van Global Medics staan aan de top van moderne research op het gebied van diergeneeskunde, diervoeding en behandelingstechnologie. De voedingssupplementen worden continu onderzocht en steeds doorontwikkeld door erkende autoriteiten.

Waarom gebruik ik supplementen?

Global Medics is het absolute A-merk op het gebied van voedingssupplementen voor paarden. De kwalitatief hoogwaardige producten zorgen voor optimale prestaties van uw paard. Bovendien wordt dit ook bevestigd door gerenommeerde sportruiters zoals Maikel van der Vleuten en Ruben Romp. Door de supplementen wordt de hersteltijd van paarden na een wedstrijd kleiner. Ook de paarden hebben minder last van pijnen na een wedstrijd, minder stress en ga zo maar door. Bent u benieuwd naar de mening van zowel Maikel van der Vleuten als Ruben Romp, bekijk dan hier de video’s.

Waarom bestel ik bij Kaval?

Kaval.nl is de officiële verdeler van de producten en bieden u daarnaast ook het meest professionele advies met betrekking tot de ruitersport. Zo is André de Rijke al jarenlang verdeler van de producten met de gerenommeerde naam ‘de Rijke Trading’. Hierdoor heeft hij een uitgebreide kennis over het gebruik van de producten van Global Medics. Daarnaast heeft hij nu om de ‘gewone’ ruiter te bedienen ook een webshop opgestart. Mocht u ooit dus een vraag hebben wat betreft voedingssupplementen of beenbescherming, beantwoorden wij deze met veel plezier!

Wat doen de supplementen?

De voedingssupplementen van Global Medics behoren tot de absolute top in de markt. Door de continuerende ontwikkeling van de producten, bent u altijd up-to-date wat betreft de nieuwste technologieën. Door deze technologieën behalen keer op keer de ruiters die de producten van Global Medics gebruiken de beste prestaties. Wilt u dus ook nóg betere prestaties behalen tijdens wedstrijden? Probeer de voedingssupplementen en behaal de resultaten die jij wil!