P-Block van Global MedicsKaval.nl

Wat is het, hoe werkt het en waarvoor dien ik het te gebruiken? Dit komt allemaal aan de orde in dit bericht. Heeft uw sportpaard na wedstrijden ook vaak last van pijnen? P-Block van Global Medics is de oplossing die hiervoor ontwikkeld is.

Wat is het?

P-Block van Global Medics is een natuurlijk preparaat dat wordt beschouwd als de meest krachtige, natuurlijke en dopingvrije pijnstiller. Dit preparaat wordt gemaakt van een combinatie van planten die bekend staan om hun krachtige anti-oxidante en pijnstillende werking, zoals boswellia serrata, curcuma longa en ananas comosus. Aangezien de meeste topsportpaarden vaak last hebben van pijnen, zullen de prestaties van het topsport paard na het toedienen van P-Block aanzienlijk verbeteren!

Hoe gebruik ik het? 

Het toedienen van P-Block bij uw paarden, zal oraal moeten gebeuren. Voor een optimale prestatie schrijven wij een 10-daagse kuur voor, zodat uw paard aanzienlijk minder last van pijnen zal hebben voor, tijdens en na een ruiterwedstrijd. U dient uw paard de P-Block van Global Medics toe de avond vóór en 3 tot 4 uur vóór uw paard naar de veterinaire keuring gaat. P-Block is te verkrijgen in twee verschillende hoeveelheden. Bekijk hier de verschillende hoeveelheden!

Prijzen

Bestel hier P-Block 10×30 gram / 6×60 gram !

Waarom Kaval?

Kaval is de officiële verdeler van Global Medics producten in de Beneluxe. Door middel van onze uitgebreide kennis over de producten van Global Medics bieden wij u het beste advies dat er online gevonden kan worden op het gebied van paardensport en alle bijbehorende producten. Kaval is onderdeel van ‘de Rijke Trading’ en bedient gerenommeerde ruiters zoals Maikel van der Vleuten en Ruben Romp! Deze gebruiken deze A-merk pijnstillers al enige tijd en zijn hier erg tevreden over! Ook hebben zij voor ons een filmpje gemaakt, waarin ze hun lof uitspreken! Wij kunnen ze daarvoor natuurlijk niks anders dan bedanken.

Mocht u vragen of advies hebben met betrekking tot een van onze producten? Stuur dan gerust een mail en dan zullen wij deze zo compleet en snel mogelijk beantwoorden!