REFERENTIES

Maikel van der Vleuten,
Internationaal Springruiter bij Stal van der Vleuten:

Maikel van der Vleuten: “Ik geef al best lange tijd voedingssupplementen van Global Medics, Lacta Forte. Ik denk dat het voor de paarden goed is, voor goed resultaat en voor het uithoudingsvermogen. En ook voor na de wedstrijden, voor het herstel, denk ik dat het goed is voor de paarden. De Rijke Trading komt dat persoonlijk bij mij bezorgen, ik vind het een goede service en dat houdt mij goed op het gemak”.

Dit supplement wordt geleverd door firma de Rijke Trading, al jarenlang onze leverancier van ruitersportartikelen en supplementen. Ik ben zeer tevreden over de service en het gemak dat ze ons bieden door op locatie te leveren. Op advies van de Rijke wil ik ook Global Medics Arti Sport gaan proberen om preventief gewrichts- en spierpijn bij mijn paarden te voorkomen. Ik wil de Rijke Trading en al haar producten dan ook van harte aanbevelen.”

Maikel van de Vleuten is net als zijn vader Eric een zeer getalenteerde en succesvolle internationale springruiter die al tientallen grote prijzen op zijn naam heeft staan.

Ruben Romp,
Internationaal Springruiter bij De Margaretha Hoeve –
Springstal van Eric Berkhof (Van Mossel Groep)

Ruben Romp: “Om mijn paarden soepel te houden geef ik van Global Medics het product Arti-Sport. Dit is vooral om de gewrichten soepel te houden. André de Rijke heeft dit mij aanbevolen en hij brengt het ook bij ons op stal en dat is eigenlijk heel gemakkelijk”.