Voorkom verwondingen bij uw paard met transportbeschermers!

Bent u het ook zo zat dat uw paard gewond raakt tijdens het vervoeren of nadat u het paard gestald heeft? Dan zijn de transportbeschermers van Kaval precies wat u nodig heeft.

Het is natuurlijk duidelijk dat paarden zeer dierbaar zijn. Het is dus belangrijk dat u ervoor zorgt dat u voorkomt dat uw paard verwondingen oploopt. Hierbij kunnen transportbeschermers voorkomen dat uw paard een langdurige blessure oploopt tijdens het transport of het stallen. De beschermers beschermen de benen van uw dierbare paard tijdens het vervoer in een trailer of vrachtwagen. Paarden kunt u goed vervoeren, maar ze kunnen wel eens verward raken. Doordat ze verward zijn, kunnen ze soms wild doen tijdens het transport. Hierbij is het mogelijk dat het paard zichzelf bezeerd door met de achter hoeven de voorste benen te raken.

De beschermers zijn ook een goed middel om te gebruiken tijdens het stallen. Vaak bezeren paarden zich ook als ze gestald zijn. De transportbeschermers sluiten met een klittenbandsluiting. Ze zijn gevoerd met een hoog kwalitatief materiaal, dat ervoor zorgt dat de voor en achterbenen van hoef tot knie beschermt zijn.

eQuick transportbeschermers

De eQuick transportbeschermers biedt gemak en comfort dankzij een innovatief ventilatiesysteem. Het gebruik van magneten heeft een therapeutische anti-ontstekende werking. De beschermers helpen bij het voorkomen en sneller genezen van zwellingen en ontstekingen.

Goede pasvorm is belangrijk

Zorg ervoor dat u transportbeschermers neemt die perfect aansluiten op de benen van uw paard. Doet u dit niet, dan kan het voor komen dat u de bloedsomloop van het paard afklemt. Hierdoor kan het paard zich lelijk blesseren of bezeren. Kies dus beschermers die goed verstelbaar zijn en stevig blijven zitten tijdens het stallen of het transport.

Kijk goed welke maat uw paard heeft en zorg dat de transportbeschermers perfect aansluiten om de benen. Weet u niet welke maat u precies moet hebben, neem dan contact op zodat we u kunnen helpen bij het kiezen van de goede maat.